06-09-12

De eerste schoolweek!

Amai amai, onze eerste schoolweek zit er al weer bijna op!  Dit schooljaar zit enkel het 4de leerjaar bij mij in de klas!  De namen van de kindjes zijn: Topenga, Sarah, Yara, Ieme, Elisabeth, Teresa, Xander, Milan en Luca!  Dat is echt super gezellig en vooral rustig in de klas,  waar we natuurlijk enorm kunnen bezig zijn met de kinderen! 

Stoer   Voor kindjes die nog niet in onze school zitten en ook in Beernem, Oedelem, Sint-Joris of Wingene wonen, mogen natuurlijk altijd een kijkje komen nemen in de klas!  Onze deuren staan altijd open en er kunnen nog altijd kindjes bij!  Bij ons is ieder kind VIP!  Vorige schooljaar hadden we de grote doorlichting en hebben we een zeer goed verslag gekregen, waar we natuurlijk zeer trots op zijn!  Jammer dat niet alle ouders kiezen voor kwaliteit!  In de klas hebben we een smartbord, mooie banken, luchtige klassen, open velden en een klein bos!  In de klas werken we met de handleidingen: Kameleon(taal), Kompas (rekenen), Mundo (W.O.)!

Nog even kort mezelf voorstellen!  Ik ben Charline Linclau, ik woon in Ardooie en ik ben gehuwd met Marnix Vermoortele!  Samen hebben we drie dochtjes die natuurlijk mee met mij naar school komen te Beernem!  Ik werk enorm graag in ons schooltje (dit jaar start ik mijn 14de jaar) en ben fier dat mijn kinderen op deze school zitten!  Qua lesgeven, doorlichtingsverslag, omgeving, personeel!

Wens je zelf het doorlichtingsverslag eens te lezen; ga via Google naar doorlichtingsverslagen West-Vlaanderen en dan BSGO De Drie Beertjes en daar vind je alle doorlichtingen van de scholen van heel België!  ZEKER DOEN 

15:44 Gepost door Charline Linclau | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat de 3 Beertjes te Beernem een top school is kan ik alleen maar bevestigen.

De juffen geven er met veel gedrevenheid les en de accommodatie is op en top in orde. Zo werd pas de hele kleuterblok vernieuwd.
Ook veiligheid staat hier hoog in het vaandel. De speelplaats van de allerkleinsten is volledig afgesloten zodat die kleine bengels naar hartelust kunnen spelen. Ook doet de school mee met het Octopus-plan, waar vooral gekeken wordt naar de veiligheid van de schoolomgeving. Hier heeft de school al meermaals gevraagd voor octopuspalen aan de schoolpoort, maar dit vraagt enige tijd.
Maar niet alleen veiligheid, maar ook milieu is een belangrijk item in deze school! Zo behaalde de school ook zijn eerste MOS-logo uitgereikt door het gemeentebestuur!
Op het doorlichtingsverslag heb ik kunnen lezen dat de school een uitermate goede doorlichting heeft gekregen, wat alleen maar het voorgaande bevestigd.
Als de inspectiedienst overtuigd is van de goede cognitieve, pedagogische, ... vaardigheden van deze school, Dan kan ik alleen maar hopen dat ouders dit ook inzien.

Om af te sluiten zou ik nog willen meegeven dat ik m'n hoed afdoe voor alle leerkrachten van de drie beertjes. Wat zij presteren met de kinderen, en hoe zij gedreven zijn... Proficiat.
Alleen hoop ik dat ook zij eens de erkenning krijgen die ze verdienen! Van Iedereen!

Gepost door: Sharon | 06-09-12

Reageren op dit commentaar

En de meester en directeur niet te vergeten! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel eigenaardig dat er blijkbaar zo weinig ouders voor deze school kiezen. Ze weten niet wat ze missen en welke kansen ze hun kinderen hierdoor misschien ontzeggen.

Gepost door: Caroline | 06-09-12

Reageren op dit commentaar

De 3 beertjes zijn top! Enorm lieve, gedreven, innovatieve en ervaren leerkrachten die zich inzetten voor ELK kind.En daarbij komt de prachtige speelomgeving! Een ruime speelplaats, voetbalveld, speelweide en een bos waarin de leerlingen zich kunnen uitleven tussen de lessen!! Een echte aanrader!!!

Gepost door: Katrijn | 06-09-12

Reageren op dit commentaar

hallo jufke kwil zeggen dat het goed gaat die koningen (willem 1 leopolt1 enzo ver……………)
vroeger moest ik zelfs wenen omdat ik het niet kon en nu gaat het suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!
hihihihihihi!!!!!! + hi

Gepost door: milan | 20-03-13

Reageren op dit commentaar

holla jufke tot binnen twee weken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +!!!!!!!

Gepost door: topenga | 29-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.